fbpx

La aproximativ o oră distanță de Cluj-Napoca se află locul perfect pentru o scurtă escapadă din oraș în mijlocul naturii. Buscat Ski Resort te așteaptă cu cele mai tari oferte, șase pârtii pregătite de distracție, sistem babylift și telescaun la capacitate dublă.

Varful Buscat are o înălțime de 1676 m și este situat la 60 de km de Cluj-Napoca și aproximativ 100 km de Alba Iulia, Târgu Mureș și Zalău și la 3 km de stațiunea Băișoara.

Stare Pârtii

Marti zi de revizie ( exceptand vacantele de iarna si zilele de sarbatoare) Programul poate suferii oricand modificari datorita conditiilor meteorologice. Verificat pagina de facebook sau sunati la 0733336553

Pârtia 1 (albastră)

1300 m

Pârtia 2 (roșie)

800 m

Pârtia 3 (neagră)

900 m

Pârtia 4 (începători)

150 m, dificultate minimă, dotată cu sistem Babylift la dimensiune redusă

Pârtia 5 (verde)

1700 m

Pârtie sanie

200 m

Pârtie tubbing

Harta Pârtii

Telescaun

Pârtiile sunt deservite de o modernă instalație de transport pe cablu de tip TELESCAUN, cu o capacitate de 3000 de persoane/oră.

Telescaunul se poate lua chiar de la baza pârtiilor, așadar economisiți timp și energie pe care le veți dedica sportului. Durata de urcare este de 5 minute, timp în care puteți admira frumusețea zonei Buscat.

Parcare

Pentru a putea sta fără griji la ski, vom avea noi grijă de mașina dvs, punându-va la dispoziție parcarea cu 850 de locuri, localizată langa Apres Ski.

×