Facebook Buscat
Youtube Buscat
Schimba in versiunea de vara
Investeste in Buscat

Buscat Resort dispune de o suprafata construibila, pusa la dispozitie, in scopul inchirierii, pentru cei care doresc sa investeasca in aceasta zona. In acest spatiu pot fi construite hoteluri, pensiuni sau restaurante. De asemenea se pot dezvolta noi tipuri de activitati turistice atat pentru sezonul de vara cat si pentru sezonul de iarna.

Societatea comercială care administrează Buscat Resort ofera o gama complexa de tipuri de publicitate in cadrul statiunii.

Zona Buscat se afla la 54 km de Cluj, si aproximativ 100 km de Alba Iulia, Tg. Mures si Zalau. Este cea mai ozonificata din Romania si a doua din Europa. Este recomandata de medici pentru întretinerea sanatatii si tratarea afectiunilor pulmonare. Varful Buscat este unul dintre cele mai inalte varfuri din Muntii Apuseni, avand o inaltime de 1677 m. De aici se pot vedea muntii Parang, Fagaras, Rodnei, Cheile Turzii, Statiunea Baisoara.

Complexitatea acestui Resort este data de funcţionalitatea acestuia, atat iarna cat si vara, astfel impatimitii sporturilor de iarna pot practica schi, snowboard sau sanius iar cei care prefera sporturile de vara pot practica: parapanta, drumetie, mountain bike, off road, ATVetc

Mai multe informatii, la nr. de telefon: +40-733-336-553 sau adresa de e-mail : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Noutati

-Partie de incepatori dotata cu babylift

-Partie de sanie

-Cazare&Restaurant la Cabana Lupilor

-Tabere de ski/snow

Abonare Newsletter

Nume:

Email:

Ce ruta credeti ca ar fi mai interesanta pentru un Ski Bus?
 

Cine este online

Avem 30 vizitatori online